ΠΟΛΛΑ ΚΛΑΔΑΚΙΑ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΟΠΟΥ ΓΗΣ...

Πολλά κλαδάκια πεταμένα όπου γής... Αυτός είναι ο Ελληνισμός σήμερα. Αν καταφέρναμε να τα μαζέψουμε και να τα ενώσουμε θα γινόταν κάτι που δεν θα έσπαγε με τίποτα. Ετσι είμασταν πάντα εμείς, πολλά κλαδάκια ενός και μοναδικού δέντρου, με την αυτονομία μας από την μιά αλλά και την κοινή ρίζα που μας έτρεφε από την άλλη. Κοινή τροφή, υλική και πνευματική, μας μεγάλωσε, απ' άκρη σ' άκρη όχι της Ελλάδας μόνο, αλλά ολόκληρης της γής.
Είμαστε έτσι που είμαστε (γιαυτό λέω ότι τα συστήματα πρέπει να είναι συμβατά με την ιδιοσυγκρασία ενός λαού, δεν κάνουν όλα για όλους), δεν μας αφήνουν κιόλας, βρίσκοντας πάντα Εφιάλτες έτοιμους να προδώσουν για μερικά κάλπικα αργύρια τις ελπίδες μας και να οδηγήσουν τους βάρβαρους στα νώτα μας. Τους καταλαβαίνετε εύκολα τους Εφιάλτες γιατί στα λόγια είναι άρχοντες αλλά στις πράξεις και στην αγάπη για την Ελλάδα ζητιάνοι.
Η επανένωση όλων των απανταχού Ελλήνων με κοινή εστίαση στον χώρο και τις αρχές της προαιώνιας κοινής μας ρίζας, είναι μονόδρομος επιβίωσης του έθνους. Αυτό αξίζει να ονομαστεί όραμα. Αξίζει να το προσπαθήσει κανείς με όποιο κόστος και μάλιστα χωρίς ανταλλάγματα. Οποιοι σας τάζουν ανταλλάγματα, λεφτά και παροχές, άλλα έχουν στο μυαλό τους. Αλλα σχέδια εκτελούν, εφιαλτικά σχέδια...
Βίντεο: Ανατολή σήμερα το πρωί στην New Smyrna (Νέα Σμύρνη)... Οχι στην Αθήνα αλλά στην Φλόριδα των ΗΠΑ, όπου πάτησαν πρίν από 200+ χρόνια πόδι οι πρώτοι Ελληνες Μανιάτες μαζί με αποίκους δικούς τους από την Σμύρνη της Μικράς Ασίας, στην νεώτερη ιστορία αυτής της ηπείρου. Για να καταλάβετε πόσο διάσπαρτα είναι εκείνα τα κλαδάκια.
(ΗΚ)

Comments