ΤΑ ΤΕΡΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ...

Η γιαγιά με τα τερλίκια, η Μυρσίνη Λοΐζου που έκλεβε ψυχρά επί 5,5 ολόκληρα χρόνια, η Χαρούλα Αλεξίου που έσπευσε να δηλώσει μόνη της πόσο μικρή τελικά είναι όταν δεν αντέχει να πεί την κλοπή κλοπή, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με τις συναυλίες που πληρωνόντουσαν σε βουλγάρικη εταιρεία, ο Τσιρώνης που ξαναχαρτογραφεί το Αιγαίο, ο Παπάς που επιμένει να κατρακυλάει στον βούρκο. ο Αποστολάκης που έβγαλε διαταγή την οποία ουδείς σεβάστηκε και εκτέλεσε, η Μαρία Αντωνίου που ανακάλυψε σήμερα, ανήμερα της εθνικής μας εορτής, το ΟΧΙ του 1840... Αυτό γιορτάζαμε...
Είναι πολλά. Λέτε να είναι όλα τόσο τυχαία;
Σας αποπροσανατολίζουν Ελληνες και μασάτε. Σας δουλεύουν ψιλό γαζί κι εσείς σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο σε πληκτρολογιακές αντιδράσεις, ενώ εκείνοι συνεχίζουν την αποδόμηση του ο,τιδήποτε έχει καταφέρει και στέκεται ακόμη στα πόδια του. Μιλάνε για ανακεφαλαιοποίηση στις τράπεζες και δεν καταλαβαίνετε ότι εννοούν κούρεμα καταθέσεων. Δεν υπάρχει πλέον άλλος τρόπος να σώσουν αυτά τα μαγαζιά που έπρεπε να είχαν κλείσει προ πολλού. Μιλάει ο Παπάς για την "Μακεδονία των γειτόνων την ξακουστή" και χάνετε τα μυαλά σας, λες και περιμένατε από αυτόν τον άνθρωπο να πεί κάτι το διαφορετικό, όταν διαπράτει και λέει κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή τα πάντα κατά συνείδηση. Τούς τέλειωσαν φαίνεται οι καστανάδες και άρχισαν τους διωγμούς των γιαγιάδων. Συνέλαβαν λοιπόν ΕΠΙΤΗΔΕΣ μια μέρα πριν την γιορτή, μία γιαγιά με την κατηγορία ότι έπλεκε κάλτσες και τις πούλαγε για να βγάλει κανένα φράγκο να αγοράσει φαγητό. Αυτά και όλα τα άλλα που οι μάστορες της προπαγάνδας γνωρίζουν άριστα να χειρίζονται. Μόνο και μόνο για να έχετε να ασχολείστε. Να απασχολείστε. Και να μην σκέφτεστε.
Να μην σκέφτεστε ότι η κατά τα άλλα δημοκρατική Ελλάδα "δυναστεύεται" από δυναστείες που κρατούν ήδη 60-70 χρόνια, δηλαδή περισσότερο και από εκείνες του Βυζαντίου, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Λές και έχουμε ακόμη κληρονομικά δικαιώματα... Να μην σκέφτεστε ότι σαν τους προπονητές στο ποδόσφαιρο που αλλάζουν ομάδα κάθε 1-2 χρόνια, οι βουλευτές μεταπηδούν ασύστολα από το ένα κόμμα στο άλλο μόνο και μόνο για να βρίσκονται μέσα στην Βουλή και να κάνουν την δουλειά τους... την δική τους, όχι την δικιά σας. Να μην σκέφτεστε με δυό λόγια ότι τελικά θέλει γκρέμισμα το μαγαζί. Οτι με μερεμέτια δεν θα γίνει ποτέ δουλειά γιατί μπάζει από παντού. Γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή.
Χρόνια καλά, κι ας μην είναι πολλά.
(ΗΚ)
βίντεο: Αλλη μία τρανή απόδειξη της ανάγκης του χτισίματος από την αρχή. Αυτό το χάλι δεν διορθώνεται. Κι αν δεν διορθώνεται στους Νόμους, στους κοινούς παρονομαστές δηλαδή που διέπουν, κατευθύνουν και ελέγχουν τα πάντα, δεν θα διορθωθεί ποτέ πουθενά.

Comments

Post a Comment