Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ CAROLA RACKETE (ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO)



Αναφορικά με την σύλληψη της Carola Rackete από τις Ιταλικές αρχές κατ' εντολή του Matteo Salvini, με εντυπωσιάζει που τόσοι πολλοί θεωρούν τις ζωές όσων πέθαναν οικιοθελώς για την προάσπιση της εδαφικής κυριαρχίας της χώρας τους, άνευ αξίας. Γιατί, όταν με το ζόρι προσπαθείς να εισβάλλεις ή να βοηθήσεις να εισβάλλουν σε άλλη χώρα, δεν σέβεσαι την κυριαρχία της στο έδαφός της. Δεν της ζητάς την άδεια αλλά παίρνεις μόνη σου την πρωτοβουλία να βάλλεις υπεράνω εκατομμυρίων γηγενών ψυχών μερικές δεκάδες ξένες, διαπράτωντας έτσι τον χείριστο συμψηφισμό.

Εκείνο όμως το περί πρωτοβουλίας για την κόρη στελέχους της γερμανικής βιομηχανίας όπλων, δυστυχώς δεν είναι έτσι. Δεν υπάρχει πρωτοβουλία όταν εκπονείται οργανωμένο σχέδιο. Η Ηνωμένη Ευρώπη αναπνέει το τελευταίο της οξυγόνο γιατί δεν σεβάστηκε την εθνική κυριαρχία των κρατών και δεν θέλησε ποτέ να γίνει μία Ομοσπονδία κυρίαρχων "πόλεων-κρατών" όπως οι ΗΠΑ αλλά και η Ελβετία που αντέγραψαν και προσάρμοσαν το αρχαιοελληνικό πρότυπο. Αντίθετα, ασπάστηκε την διεθνιστική τακτική της σούπας, φιλοδοξώντας να μιμηθεί και να ξεπεράσει τον ουτοπικό ολοκληρωτισμό του Ναζισμού, του Φασισμού και του Κομμουνισμού πρός όφελος ορισμένων λίγων άρρωστων μυαλών που στοχεύουν σε πράγματα που αν τα πιάσω, θα κατηγορηθώ για φαντασιόπληκτος... Γιατί όλα αυτά ουδεμία σχέση έχουν με τον εθνικισμό υπό την έννοια της αγάπης για την πατρίδα - εντελώς το αντίθετο μάλιστα - την αυτοκτησία και την ατομική ελευθερία και καλά θα κάνουν ορισμένοι να μην τα πετούν όλα μαζί μέσα σε έναν τέντζερη.  Η Ενωμένη Ευρώπη με την σημερινή της μορφή πολύ λίγο διαφέρει από τον χειρότερό μας εφιάλτη και το αστείο είναι ότι ενώ το αισθανόμαστε, ενώ το ζούμε, δεν θέλουμε να το πιστέψουμε.

Κατ' αρχάς η κατάργηση των εσωτερικών συνόρων δεν δούλεψε. Ημιτελής ούσα ως πρακτική, χωρίς την αποδοχή Ευρωπαϊκών Συνόρων και Ευρωπαϊκού Στρατού ή έστω Συνοριακών Ομοσπονδιακών Δυνάμεων Καταστολής - και στις δύο περιπτώσεις η έμφαση στο Ομοσπονδιακό - άφησε ανοιχτή την κερκόπορτα για τους επιβουλείς. Και τους ονομάζω επιβουλείς γιατί είναι. Εφορμόζουν δε απερίσπαστοι το σχέδιο ισλαμοποίησης μιάς εντελώς άγευστης νεοευρωπαϊκής σούπας, αφού το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να περάσουν μέσα από κάποια σύνορα (πχ τα τύπου "ξέφραγκο αμπέλι" στην Ελλάδα) επικαλούμενοι ανθρωπιστικές ανάγκες και άλλα πολλά ψεύδη. Ολοι όσοι σας ταϊζουν εθνική κυριαρχία των συνόρων της κάθε χώρας και αποκλειστικά δική της υποχρέωση φύλαξής των μέσα στα Ευρωπαϊκά πλαίσια συνεργασίας, να τους πείτε να προσπαθήσουν να μετακινήσουν τους συλληφθέντες λαθροεισβολείς προς τα Ευρωπαϊκά ενδότερα... και να δείτε τι έχει να γίνει και πόσο γρήγορα τα τάχα μου ανοιχτά σύνορα θα κλείσουν. Ιδού η Ρόδος κύριοι... Βγάλτε με ψεύτη, σας προκαλώ.

Οπως άλλωστε δεν δούλεψε και το ενιαίο νόμισμα που μόνο δεινά έχει επιφέρει αφού φάνηκε πολύ γρήγορα ότι η εφαρμογή του δεν είχε αιτία την ευκολία των συναλλαγών και όλες αυτές τις ασυναρτησίες που σας λένε, αλλά τον έλεγχο των οικονομιών των κρατών μελών από την Γερμανία. Αυτός άλλωστε είναι και ο βασικός λόγος αποχώρησης των Βρεταννών που όμως προς τιμήν τους κατάφεραν και διέσωσαν την λίρα τους, αντίθετα με εμάς που πετάξαμε στα σκουπίδια το αρχαιότερο νόμισμα της ηπείρου, την δραχμή. Δεν μπορούν οι Βρεταννοί να δεχθούν την Γερμανική κυριαρχία στην Ευρώπη με την ανοχή των σχεδόν ολοκληρωτικά εξισλαμισθέντων Γάλλων, ειδικά όταν τους έχουν νικήσει (τους Γερμανούς) σε τόσους πολέμους. Δηλαδή, να νικάς στον πόλεμο και να χάνεις στην ειρήνη; Απορίας άξια είναι βέβαια - απλά το σημειώνω, δεν θέλω να επεκταθώ τώρα - η ανοχή των Αμερικανών στην γερμανική λαίλαπα. Απλά κρατήστε το σαν σημείωση.

Ούτε σύνορα δούλεψαν, ούτε ενιαίο νόμισμα, ούτε και κάτι άλλο θα δουλέψει, ό,τι και αν προσπαθήσουν να εφαρμόσουν, γιατί όταν τα θεμέλια είναι σαθρά, ό,τι και να χτίσεις επάνω τους, θα είναι και αυτό σαθρό.

Ο Σαλβίνι έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνει η Ελλάδα εδώ και χρόνια. Εκανε δηλαδή το αυτονόητο, να δώσει εντολή να προστατευτεί η εθνική κυριαρχία της Ιταλίας. Εγώ μόνο μπράβο μπορώ να του πώ και γιαυτό και για τον νόμο περί αυτοάμυνας που έθεσε σε ισχύ. Για αυτό το τελευταίο, όσοι με διάβαζαν στα περιοδικά μου από τότε που ήμουν στην Ελλάδα, θα ενθυμούνται ότι υποστήριζα πως το κυνήγι της οπλοκατοχής στην Ελλάδα από μία εντελώς ξεπουλημένη Αστυνομία, μόνο ένα σκοπό εκπληρούσε: Την προετοιμασία για την κρίση. Αφόπλιζαν συστηματικά και επί σειρά ετών τον Ελληνα για να μην είναι ικανός να αντιδράσει όταν θα του έβαζαν το λεπίδι στο λαιμό... οι τσομπάνηδες... στα πρόβατα... που νόμιζαν τα κουτά ότι οι ξένοι λύκοι είναι το πρόβλημα... Ελα όμως που το πρόβλημα είναι πάντα οι εγκάθετοι τσομπαναρέοι! Και όποιος πάλι δεν το πιστεύει αυτό, ας απαντήσει στο γιατί βλέπουμε συνεχώς τα ίδια επίθετα με άλλα πρόσωπα να κυβερνούν την χώρα πάνω από μισό αιώνα τώρα.

Το story Ηνωμένη Ευρώπη είναι πολύ παλιό, πολύ στραβό και θέλει χοντρό ίσιωμα. Η γκρέμισμα. Με αλκολικούς όμως διοικητές να κρατούν τα χαλινάρια μιάς ολόκληρης ηπείρου, χωρίς καν να έχουν εκλεγεί, δεν βλέπω να παίζεται για πολύ στις κινηματογραφικές αίθουσες των γειτονιών μας. Εκείνοι που τους βάλανε σ’ αυτές τις καρέκλες, δεν θέλουν ποτέ Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Θέλουν σούπα και μάλιστα ανάλατη. Αυτόν ακριβώς τον σκοπό εξυπηρετεί και η ισλαμοποίησή της γιατί το ισλάμ την κάνει πολύ εύκολη και ομογενοποιημένη την σούπα. Το ισλάμ που, όσο το βλέπετε σαν μία μονοθεϊστική θρησκεία θα μεγαλώνει σαν καρκίνος γιατί, πάρτε το χαμπάρι, έχει πολύ περισσότερη πολιτική υπόσταση από θρησκευτική. Και ο νοών νοείτω.

(ΗΚ)

Comments