Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ, Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

Ο βιασμός πλημμέλημα, η δολοφονία ιδεολογική έκφραση, η αναφορά στον Αλλάχ κακούργημα...
Εγώ τα λέω και τα φωνάζω, αλλά κορίτσια δεν ακούτε. Πρέπει κάποτε να σταματήσουν οι Ελληνίδες να επιβραβεύουν σεξουαλικά τον πάσα έναν, γιατί αναπαράγονται... Και μετά τους φορτωνόμαστε στη πλάτη μιά ζωή. Και εσείς και εμείς που δεν ψωνίζουμε από τα Lidl. Μαλλιά κουβάρια γίναμε... Καμαρώστε τους λοιπόν γιατί και αυτούς κάποια γυναίκα τους γέννησε, ή όχι;
Οσο βλέπετε τον έρωτα σαν ένα τρίγωνο Πανοράματος (τον Ελενίδη σκέφτηκα τώρα ο ξενιτεμένος...) που έρχεται να σβύσει μία λαιμαργία της στιγμής και τίποτα περισσότερο, όσο δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι τους βολεύει να σας κάνουν, τόσο θα απεμπολείτε το υπερόπλο που σπρώχνει τα αρσενικά προς την άμιλλα και την βελτίωση. Οχι τζαμιά θα χτίσουν, όχι νόμους θα αλλάξουν, φερετζέ θα σας φορέσουν σε λίγο όλοι αυτοί που ήρθαν να "επενδύσουν¨" στην χώρα μας. Και όσο κι αν δεν αρέσει αυτό που λέω, χρόνια τώρα υποστηρίζω ότι η Ελλάδα ξεχώριζε πάντα, επειδή οι γυναίκες της ήταν πάντα τόσο ιδιαίτερες. Στην δε πατρίδα μου, την Σπάρτη, το είχαν τερματίσει. Οι άντρες προτιμούσαν να πεθάνουν παρά να αντικρύσουν τα βλέμματα των μανάδων ή των γυναικών τους αν δεν κατάφερναν να ανταποκριθούν στις απίστευτα υψηλές προσδοκίες τους.
Μιλάω πάρα πολύ σοβαρά κι ας μην αρέσουν αυτά που λέω. Για όσες επιθυμούν κάτι περισσότερο, διαβάστε - αν δεν έχετε ήδη διαβάσει - την περιγραφή του Ομήρου με την Κίρκη. Διαβάστε την όμως... πολύ προσεκτικά. Το νόημα των λόγων του δασκάλου του γένους μας, είναι εκπληκτικό. Με τους χύμα - για να μιλήσω καθαρευουσιάνικα - κυλιόντουσαν μέσα στον βούρκο, σαν τα γουρούνια (ή τα... γρούνια όπως έλεγε ο πατέρας μου που μου λείπει τόσο πολύ), αλλά όταν ήρθε να τους βρεί ο "'άντρας" ο αληθινός, όχι η φωτοτυπία... η μάγισσα σαγηνεύτηκε και έπεσε στα πόδια του γιού του Λαέρτη, κατάλαβε αμέσως την διαφορά και τούκανε όλα τα χατήρια για να τον κρατήσει κοντά της. Ξέρετε πιό ήταν το σημαντικότερο; Οτι έκανε τα γουρούνια ανθρώπους, ενώ πρώτα ήσαν απλά γουρούνια με ανθρώπινη μορφή.
Αυτούς τους άντρες πρέπει να επιβραβεύετε. Μόνο αυτούς. Και πριν μου πείτε "μα που να τους βρούμε, γεμίσαμε από λούληδες..." θα σας προλάβω λέγοντας, "να τους φτιάξετε". Να τους μεγαλώνετε σωστά, όπως οι γυναίκες που έδιναν την ασπίδα στο σπλάχνο τους και τού έλεγαν να μην τολμήσει να γυρίσει πίσω ηττημένος.
Ολοι μιλάνε για την οικονομία, την άμυνα και άλλα διαδικαστικά, επιφανειακά, αλλά ξεχνάνε την βαθιά ουσία. Θέλουν να μοστράρονται για στρατηγοί και φιλόσοφοι, να έχουν γνώμη επί παντός και να επιμένουν σε λογικές και μεθόδους που όμως μας έφεραν στο χάλι που βρισκόμαστε σήμερα. Εγώ τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα. Δεν χάνω από τα μάτια μου ποτέ την μεγάλη εικόνα και τις αρχές και όσο κι αν παρασυρθώ σαν άνθρωπος από το τραγούδι των σειρήνων, δεν θα αφήσω τελικά ποτέ την Κίρκη να με μαγέψει και να με κάνει γουρούνι. Και ακριβώς γιαυτό έχω την δύναμη να λέω ότι το μαγαζί θέλει γκρέμισμα. Οτι δεν χωρούν άλλα μερεμέτια. Γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή. Και η αρχή για μένα, το θεμέλιο δηλαδή, είναι η γυναίκα. Ηταν, είναι και πιστεύω ακράδαντα ότι όσο υπάρχει το ανθρώπινο είδος, θα συνεχίσει να είναι και όσο "πατάμε πάνω της", όπως ο Ανταίος στην μάνα του, την γή, θα είμαστε ανίκητοι.
Φίλοι μου μουσουλμάνοι, βλέπετε γιατί δεν θα μπορέσουμε να συμφωνήσουμε ποτέ; Γιατί αυτό που οι αληθινοί Ελληνες θεωρούν όσιο και ιερό, την γυναίκα, εσείς το βλέπετε σαν ένα κομμάτι κρέας. Και μάλιστα γουρουνίσιο...
(ΗΚ)

Comments