Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. 
Οι Τούρκοι στέλνουν 1000 εξοπλισμένους ¨αστυνομικούς" στα σύνορα για να σπρώξουν ακόμη περισσότερο τό αλλόθρησκο και αλλοεθνές ποίμνιο που έχουν μαζέψει στα σύνορά μας, προς την σφαγή.
Τσέχοι, Αυστιακοί, Ούγγροι. Πολωνοί στέλνουν μικρές μέν, στρατιωτικές δε ενισχύσεις στην Ελλάδα. Το κάνουν γιατί θέλουν να δηλώσουν την αποφασιστικότητά τους να δημιουργήσουν Χριστιανικό φράγμα στο ισλάμ. Ετσι το βλέπουν. Τους γνωρίζω καλά γιατί τους είχα "υπό τας διαταγάς μου" ούτως ειπείν επί πολλά έτη. Δεν πρόκειται μόνο για την λαθρομετανάστευση και κάποιες διεθνιστικές πολιτικές αντιλήψεις, μην σας παραμυθιάζουν τα παπαγαλάκια.
Δύο παρατηρήσεις λακωνικά:
Δεν υπάρχει χειρότερη αντιπαράθεση από την θρησκευτική.
Αρχή πολέμου είναι η κλιμάκωση.
Κύριε πρωθυπουργέ, τελειώνετε χθές κιόλας με τις ΜΚΟ. Απενεργοπιείστε τες, ακόμα καλύτερα διώξτε τες. Εχουμε πόλεμο που θα κλιμακωθεί γεωμετρικά και δεν θέλουμε φίδια στον κόρφο μας. Οσο για Βαρεμένο, Ακρίτα, Κωνσταντίνου, Βαρουφάκη και άλλους του συναφιού τους ων ουκ έστιν αριθμός, όσοι με διαβάζετε μπλοκάρετέ τους. Μην τους δίνετε βήμα αναπαράγωντας τα βίντεό τους. Εχουν οι καιροί γυρίσματα και γι αυτούς και για κάποια άλλα υποκείμενα που βρίσκουν ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν ανεβάζοντας την αναγνωρισημότητά τους εκμεταλλευόμενοι μία εθνική κρίση. Οχι πλέον στην ατιμωρησία. Οταν Ελληνικές ψυχές πολεμούν για τα πάτρια, ακόμη και η ελευθερία της γνώμης και της έκφρασης πρέπει να σέβεται το μέτρο.
Η πατρίδα πάνω απ' όλα.
(ΗΚ)

Comments